Selvbetjening

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger:
Har du NemId, kan du selv oprette dig på hjemmesiden. Tryk på “Login på selvbetjening”-knappen i menuen til højre. Følg venligst instruktionerne undervejs.
Patienter, der ikke har NemID, fx børn, kan ikke oprette sig via hjemmesiden. Henvendelse til lægesekretæren i lægehuset.

Login:
- Login med NemId: tast CRP-nummer og din kode til NemId. Hav dit NemId-kort klar og tast koden fra NemId-kortet. NemId findes også som App til din telefon.

– Hvis du logger ind uden NemId, skal du logge ind med CPR-nummer og din kode som hidtil. Derefter kommer du til en side, hvor du skal klikke på ‘send  verifikationskode.’ Der bliver sendt en verifikationskode til den mailadresse, du har oplyst da du oprettede din konto. Den kode skal du taste for at logge ind.
Du får en ny verifikationskode, hvergang du logger ind.
Vær opmærksom på at åbne selvbetjeningen og din mail i to forskellige internetvinduer, og vær opmærksom på, om mailen går i spam.

Oprettelse:
Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail-feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink, verifikationskode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den e-mail-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger. HUSK at tjekke ‘spam’ eller ‘uønsket post’, om mailen kommer der og ikke inbox.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret. Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid.
Mister du din adgangskode, skal du møde op i lægehuset medbringende dit sundhedskort. Så kan vi lave en ny kode til dig, enten en autogenereret eller en kode, du selv vælger. Alternativt kan du logge ind med NemId.